Radio

10 Raons per els quals la ràdio funciona

Què fa que la ràdio sigui especial?

Com a companya diària, la ràdio és molt propera a la gent, l’acompanya durant el dia com a amiga i, amb la seva música, és la banda sonora de la seva vida. Aquesta proximitat i familiaritat fan indispensable la ràdio com a mitjà publicitari. i Per això et donem aquests 10 motius més importants:

1) La ràdio: el mitjà més utilitzat: Més de 20 milions de persones escolten la ràdio cada dia. Cap altre mitjà et dóna accés a tants consumidors com la ràdio.

2) La ràdio ofereix punts de contacte rellevants per al consum: La ràdio s’escolta durant tot el dia, I sobretot en situacions relacionades amb el consum. La ràdio ofereix l’últim contacte publicitari abans de que el consumido prengui una decisió.

3) La ràdio és indispensable com a acompanyant diari: La gent no vol prescindir de la ràdio perquè la ràdio els acompanya durant tot el dia. Aconsella, recorda, acompanya i simplement pertany a la feina, a l’esport, al cotxe i evidentment a casa.

4) La ràdio és el mitjà de confiança: La ràdio gaudeix d’un nivell de confiança molt alt entre el públic en general. La ràdio sempre ha estat el mitjà que acompanya de forma personal a l’oient en la vida quotidiana, com a amic i assessor. I els amics sempre són de confiança, com la ràdio. Això s’aplica igualment a la informació i la publicitat. I això amb un rendiment 100% publicitari en un entorn segur sense agitació, odi n’hi desinformació.

5) La ràdio està lliure de bloquejadors d’anuncis: Qui escolta la ràdio també escolta la publicitat. Els oients de ràdio no utilitzen un bloquejador d’anuncis i no fan servir el descans publicitari per aconseguir noves begudes o anar al bany. Estan atents fins i tot durant els anuncis. 

6) Ràdio activa: La ràdio és molt rendible i pot implicar els compradors de forma molt ràpida. Qualsevol que inverteixi diners en publicitat a la ràdio ho notarà molt ràpidament en les seves vendes. Perquè cada euro gastat en publicitat radiofònica pot generar un retorn de la inversió a molt curt termini. 

7) La ràdio és rendible: La ràdio és la guanyadora en termes d’eficiència i preu, per tant és moltes vegades més rendible que altres mitjans. Per cert, això no només s’aplica als vostres costos de mitjans. La concepció i producció d’un spot radiofònic també és immillorablement barata. I s’implementa molt ràpidament.

8) La ràdio és cinema, també per a les imatges de marca: La ràdio et crea imatges al cap. És a dir, les teves pròpies imatges: les imatges que et toquen, que desencadenen alguna cosa. I les teves pròpies imatges es veuen millor. El nostre cervell processa permanentment el que escoltem, independentment de si l’hem escoltat amb molta atenció o simplement ho hem sentit de forma casual. El més sorprenent és que la publicitat radiofònica funciona encara millor perquè no s’avalua racionalment.

9) La ràdio és un mitjà molt respectuós amb el clima: El tema de la sostenibilitat és un dels més importants per a les persones, les marques i també per a la publicitat. Qualsevol persona que utilitza la ràdio per a la comunicació està fent alguna cosa bona pel medi ambient, perquè la publicitat radiofònica té, amb diferència, les emissions de CO2 més baixes de tots els mitjans. La producció puntual també és absolutament respectuosa amb el clima.

10) La ràdio també inspira la generació més jove: La ràdio fa 100 anys. Però no els seus oients. L’atractiu del mitjà també és ininterromput per als oients més joves. El comportament d’escolta dels menors de 30 anys no ha canviat malgrat un gran nombre de nous mitjans per a joves usuaris del sector de les xarxes socials. La ràdio és i seguirà sent un element habitual dels mitjans de comunicació quotidians per als oients més joves, ja sigui utilitzant la FM, els telèfons intel·ligents o Alexa i similars.

Anuncia’t a la ràdio, oferim cobertura a Barcelona capital, al Barcelonés nord i part del maresme.

Dep. Comercial Ràdio: 655944069.